het Pieter Brueghel Huis in veghel

We openen officieel de deuren voor publiek

Na maandenlang verbouwen opent het PieterBrueghelHuis aan de Middegaal komend weekend zijn deuren voor genodigden en het publiek.
Op vrijdag 19 mei zijn diverse betrokken burgers en organisaties uitgenodigd voor de officiële opening die tussen 14.00 en 16.00 uur plaatsvindt. Op 20 mei is er een open dag.

Tijdens de Open Dag op zaterdag 20 mei kunnen inwoners van Veghel en omgeving tussen 10.00 en 16.00 uur een kijkje komen nemen in het PieterBrueghelHuis. Er is deze dag van alles te doen en te beleven; toegang is gratis. Om 10.30 uur wordt de foto-expositie "Inzoomen op het leven van mensen met dementie" officieel geopend door wethouder Eus Witlox. Na alle feestelijkheden is iedereen vanaf 22 mei van harte welkom op deze bruisende plek.

Open Dag

Tussen 10.00 en 16.00 uur staan de deuren van het PieterBrueghelHuis open voor het publiek. Zij kunnen deze dag kennismaken met de verschillende activiteiten die plaatsvinden in het PieterBrueghelHuis. Zo kunnen bezoekers een potje biljarten of mijmeren bij oude foto's van Veghel in de huiskamer. Creatieve talenten kunnen ontdekt worden in het atelier waar verschillende vrijwilligers klaarstaan om te helpen. Kortom voor ieder wat wils bij het PieterBrueghelHuis.

Programma

U vindt het programma van onze open dag hier.

  • Contactinformatie
  • Middegaal 25
  • 5461 XB Veghel
  • 0413 395 280
Verbergen